MÜHLE Rocca-parranajosarja

ROCCA - Parranajosarja MÜHLE:stä, Silvertip Fibre®, kahvamateriaali ruostumaton teräs/musta

  • Parranajoharja Silvertip Fibrellä®, vaihdettava pää
  • Rengaskoko M: 21 mm
  • partahöylä
  • ruostumattomasta teräksestä valmistettu jalusta

ROCCA-sarja

Kauniin yksinkertainen, mutta erityisen maskuliininen: Tämä on uusi ROCCA-tuotevalikoima. Hieman nykyaikaisempi ja erottuvampi kuin suuri osa MÜHLEn tunnetuista, valmistettu hienoimmasta ja kestävimmästä ruostumattomasta teräksestä. Se on ollut vaivan arvoista: nämä tuotteet ovat erityisen kestäviä. Satiini tai hieman mattapintainen viimeistely ei vain tunnu hyvältä kädessäsi, vaan se on myös miellyttävä silmälle ja luo tyylikkään vaikutuksen. Tämän valikoiman suunnittelu on klassisten MÜHLE-mallien jatkokehitys; nimi ROCCA (italiasta linnaan tai linnaketta varten) viittaa parhaisiin materiaaleihin - ja myös siihen, että MÜHLE-tuote kestää eliniän.

Siveltimenpää - Silvertip Fibre®

Laadukkaat synteettikuidut ovat maailman ensimmäinen omasta keksinnöstämme. Tarjoamme synteettisesti tuotettua premium-laatua, jonka materiaaliominaisuudet vastaavat arvokkaiden luonnollisten hiusten, hopeakärkimäyrän, ominaisuuksia. Suurin osa käyttäjistä jopa sanoo, että tämä laatu tarjoaa itse asiassa parempia suorituskykyominaisuuksia kuin luonnolliset hiukset. "Silvertip Fibre®" on hienoilta kärjeltään erittäin pehmeä, mutta keskiosassa hieman luonnonkarvaa vakaampi. Nämä ominaisuudet tuottavat miellyttävän, pehmeän tunteen iholle, kun vaahto levitetään, ilman että sinun on luovuttava karvojen halutusta kiinteydestä vaahtoamisprosessissa. Päivittäisessä käytössä käsin käsitellyt kuidut ovat vähemmän herkkiä kuin luonnolliset hiukset, koska ne kuivuvat nopeammin ja kestävät parranajosaippuoita ja -voiteita. Täysin vegaanisia kuituja on myös jonkin verran helpompi käyttää kuin luonnollisia hiuksia, koska ne tuottavat erityisen kermaisen ja paksun vaahdon pienestä määrästä parranajosaippuaa, jota käytetään sen seurauksena paljon säästeliäämmin.

Lisämateriaalipinnoite

Partaveitsen ulkokuoressa on tyylikäs lisämateriaalipinnoite.
Lisämateriaalipinnoitteet kehitettiin alun perin auto- ja kilpa-alalle.
Timanttiset hiilikerrokset ovat monta kertaa terästä kovempia ja erittäin kestäviä. Tyylikkään ulkonäön vuoksi ne ovat täydellinen valinta koristesovelluksiin, kuten kellokoteloihin. Todiste siitä, että kauneus voi todellakin olla ajatonta.

274,00 €