MÜHLE Traditional-parranajokone

Traditionalparranajokonetta on sukupolvien ajan pidetty tyylikkäänä klassikkona, jolla voi jopa ajella reunoja tarkasti. Monille se on partaveitsi par excellence. Vaikka avoin terä vaatii aluksi hieman kunnioitusta: Lyhyen tutustumisjakson jälkeen ja tasaisen käden ohjaamana se tuottaa hyvin tarkan parranajon ja kestävän tuloksen. Toisin kuin nykyaikaiset teräjärjestelmät, turvaparranajokoneen pää ei liiku. 

Mitat: 41 mm x 94 mm

Paino 64 g. Suosittelemme ruosteenkestäviä MÜHLE-partakoneenteriämme, jotka sopivat täydellisesti parranajokoneillemme.

Partakoneella ajaminen vaatii hieman harjoitusta. Iho tarvitsee myös jonkin aikaa tottuakseen parranajoon. Aloittaminen on helpompaa, jos noudatat seuraavia ohjeita:

Kostuta parta-alue, mieluiten lämpimällä vedellä, ja vaahdota se perusteellisesti harjalla. Mitä kauemmin vaahdotat partaa, sitä helpommin ja hellävaraisemmin karvat voidaan leikata. Jos mahdollista, käytä erittäin tehokasta kosteuttavaa parranajovoidetta tai saippuaa, koska näin terä pääsee liukumaan helpommin ihon yli. Varmista, että terä on oikeassa kulmassa. Pidä partaterää (n. 30°) kulmassa ihoa vasten. Aloita poskista ja anna partaveitsen liukua ihon yli hellävaraisesti. Ajele aina parran kasvusuuntaan. Kun ajelet kaulaa, venytä ihoa tiukasti vapaalla kädellä. Älä lannistu pienistä viilloista tai naarmuista. Kun olet tutustunut partaveitseen, niitä esiintyy harvoin.

36,00 €