MÜHLE Rocca-parranajosarja koivu ALE !

Loppuunmyyty

30 pv alin hinta 297,00 €

ROCCA - Parranajosarja, Silvertip Fibre®, kahvamateriaali ruostumaton teräs/koivunkuori

  • Parranajoharja Silvertip Fibrellä®, vaihdettava pää
  • Rengaskoko M: 21 mm
  • partahöylä
  • ruostumattomasta teräksestä valmistettu jalusta

Kauniin yksinkertainen, mutta erityisen maskuliininen: tämä on uusi ROCCA-tuotevalikoima. Hieman nykyaikaisempi ja erottuvampi kuin suuri osa MÜHLEn tunnetuista, valmistettu hienoimmasta ja kestävimmästä ruostumattomasta teräksestä. Se on ollut vaivan arvoista: nämä tuotteet ovat erityisen kestäviä. Satiini tai hieman mattapintainen viimeistely ei vain tunnu hyvältä kädessäsi, vaan se on myös miellyttävä silmälle ja luo tyylikkään vaikutuksen.
Tämän valikoiman suunnittelu on klassisten MÜHLE-mallien jatkokehitys; nimi ROCCA (italiasta linnaan tai linnaketta varten) viittaa parhaisiin materiaaleihin - ja myös siihen, että MÜHLE-tuote kestää eliniän.

Materiaali - Koivun kuori

Koivunkuorta pidettiin tuhansien vuosien ajan samanlaisessa teknisessä rankingissa kuin synteettisissä materiaaleissa nykymaailmassa. Monipuolisella ja samalla erillisellä tekstuurilla kuori vakuuttaa ensi kosketuksella miellyttävällä, mukavalla lämpimällä tunnelmalla. Materiaali on erittäin pitkäkestoinen, helppo tarttua, myös märkänä ja helppohoitoinen.

Siveltimenpää - Silvertip Fibre®

Laadukkaat synteettikuidut ovat maailman ensimmäinen omasta keksinnöstämme. Tarjoamme synteettisesti tuotettua premium-laatua, jonka materiaaliominaisuudet vastaavat arvokkaiden luonnollisten hiusten, hopeakärkimäyrän, ominaisuuksia. Suurin osa käyttäjistä jopa sanoo, että tämä laatu tarjoaa itse asiassa parempia suorituskykyominaisuuksia kuin luonnolliset hiukset. "Silvertip Fibre®" on hienoilta kärjeltään erittäin pehmeä, mutta keskiosassa hieman luonnonkarvaa vakaampi. Nämä ominaisuudet tuottavat miellyttävän, pehmeän tunteen iholle, kun vaahto levitetään, ilman että sinun on luovuttava karvojen halutusta kiinteydestä vaahtoamisprosessissa. Päivittäisessä käytössä käsin käsitellyt kuidut ovat vähemmän herkkiä kuin luonnolliset hiukset, koska ne kuivuvat nopeammin ja kestävät parranajosaippuoita ja -voiteita. Täysin vegaanisia kuituja on myös jonkin verran helpompi käyttää kuin luonnollisia hiuksia, koska ne tuottavat erityisen kermaisen ja paksun vaahdon pienestä määrästä parranajosaippuaa, jota käytetään sen seurauksena paljon säästeliäämmin.

150,00 €