MÜHLE partabalsami 100 ml

Lyhyt parta, lyhyt prosessi?! Ei uudella MÜHLE-parranhoitosarjalla. Erityisesti suunniteltu parran käyttäjille, joilla on lyhyemmät partakarvat, MÜHLE Stubble Balm on mutkaton kumppani päivittäisessä hoitorituaalissa. Levitettynä ravitseva ihogeeli imeytyy ilman jäämiä hetkessä ja antaa iholle paljon kosteutta ja samalla varmistaa pehmeät joustavat partakarvat.

Ajoittain hoitorituaali voi olla paljon intensiivisempi? Sitten MÜHLE-partaöljy tarjoaa tiettyä ylimääräistä kiiltoa ja joustavuutta. Jos pidät siitä, nappaa MÜHLE-partashampoo etukäteen ja nauti täydestä hoito-ohjelmasta!

Kaikki uuden MÜHLE-parranhoitosarjan tuotteet toimitetaan huomaamattomissa lasiastioissa - kestävän kauniille katseenvangitsijalle kylpyhuoneessa ja pienelle ylimääräiselle annokselle muusaa joka aamu.

Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Propylene Glycol, Betula Alba Juice, Ethylhexyl Stearate, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Sodium Carbomer, Lactic Acid, Propanediol, Panthenol, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tocopherol, Parfum (Fragrance), Biotin, Citric Acid 

15,00 €